Groot Korenconcert in De Doelen Rotterdam

Rotterdam, 28 november 2018

Inspire2live

Op zaterdag 12 januari 2019 wordt er in de Rotterdamse De Doelen een groot Korenconcert georganiseerd voor kankerbestrijding. Aan dit middagconcert werken het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (ruim 190 leden), Choir4Hope uit Barneveld (150 leden) beide o.l.v. Peter Overduin, het Chr. Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem (200 leden) en The Martin Mans Formation o.l.v. Martin Mans mee.

Op de vleugel zal niemand minder dan Jan Vayne zijn kunsten vertonen. Sopranen Annelies Schep en Nynke de Jong, organist André de Jager en trompet duo Arjan en Edith Post zijn tevens te bewonderen tijdens het concert.

Het Inspire2liveChoir en zusterkoor Choir4Hope zingen uitsluitend voor kankerbestrijding en zijn hierin uniek in Nederland. De opbrengst van hun concerten is bestemd voor de Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’. De campagne van Prof. dr. Casper van Eijck - als specialist werkzaam in het Erasmus MC - genaamd Support Casper, financiert onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker. Tijdens dit concert zal de cheque worden overhandigd van de totale opbrengst van 2018.

Het belooft een zeer gevarieerde middag te worden waarbij u van harte bent uitgenodigd. Zie ook www.inspire2livemusic.nl.

  • Aanvang: 14.00 uur
  • Zaal open: 13.30 uur
  • Toegangsprijs € 20,- p.p. t/m 12 jaar € 5,- p.p.
  • Inlichtingen en kaartverkoop: uitsluitend via de kassa van De Doelen 010 - 217 17 17

Over Support Casper

Sinds het najaar van 2015 is de campagne Support Casper in het leven geroepen om mensen bewust te maken van deze ernstige vorm van kanker én geld in te zamelen voor initiatieven die op baanbrekende manier proberen alvleesklierkanker te behandelen. Support Casper mag sindsdien rekenen op bijzondere donaties van fondsen, stichtingen, bedrijven en particulieren. Om een verschil in behandeling van patiënten te kunnen realiseren zijn deze donaties van levensbelang. Bezoek voor meer informatie: www.supportcasper.nl.


Om je de beste ervaring te geven, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.