Organisatie

Oorsprong De campagne Support Casper is onderdeel van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Beiden bestaan sinds 2015. De grondleggers zijn allemaal vrienden of familie van mensen die zijn overleden aan alvleesklierkanker.

Oorsprong

Medewerkers Naast één bezoldigde directeur zijn een drietal medewerkers parttime in dienst voor fondsenwerving, secretariaat en een coördinator acties en vrijwilligers. Er zijn een viertal teamleden voor evenementen en communicatie & PR op freelance basis betrokken. Ook zijn er twee actief op vrijwillige basis.

Medewerkers

Ambassadeurs Als Stichting willen we met onze campagne natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken. Diverse bekende Nederlanders zijn als ambassadeur betrokken bij Support Casper.

Ambassadeurs

Vrijwilligers Natuurlijk zouden we niets kunnen bereiken zonder onze steeds groter wordende groep vrijwilligers. Laat je inspireren en sluit je aan bij dit betrokken team.

Vrijwilligers

Raad van toezicht De onafhankelijke Raad van Toezicht is benoemd door het bestuur en bestaat uit 3 personen. De toezichtsleden hebben relevante bestuurlijke ervaring, naast een juridische achtergrond, een fiscale/financiële achtergrond en een medisch/wetenschappelijke achtergrond.

De raad

Wetenschappelijke Adviesraad De Wetenschappelijke Raad (WAR) staat het bestuur bij om medisch wetenschappelijke onderzoeksvoorstellen te kunnen beoordelen. Er is geregeld overleg om de voortgang en ideeën te bespreken.

De adviesraad

Sponsors en partners We mogen rekenen op de steun van een aantal vaste partners en sponsoren.

Sponsors en partners