MedewerkersSjoerd Zwanenburg

Sjoerd Zwanenburg

Directeur
Tijdens mijn loopbaan in het bedrijfsleven wilde ik altijd al graag voor een goed doel gaan werken. Met veel enthousiasme ben ik in februari 2016 aan het werk gegaan voor onze stichting en is het een extra motivatie om dit voor het werk van Casper van Eijck en zijn team te mogen doen.

Graag wil ik mij inzetten voor dit mooie goede doel, dat met de Support Casper campagne op zeer "eigen" wijze actie voert en aandacht vraagt voor het onderzoek van Casper van Eijck en zijn multidisciplinaire team. Deze mentaliteit van actievoeren en werken past bij mij. Samen met fijne collega's aanpakken en doorzetten om de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker en andere vormen van agressieve kanker te verbeteren. Daar ga ik voor.


Hella Huijsers

Hella Huijsers

SecretariaatLot Bosch van Drakestein

Lot Bosch van Drakestein

Communicatie & PR
Alvleesklierkanker is de op één na dodelijkste vorm van kanker. Hier moet verandering in komen. En dat is mogelijk! Daarom lever ik met alle plezier een bijdrage aan Support Casper, op mijn manier, met mijn expertise, met hart en ziel. Jij ook?

Door onderzoek worden mogelijkheden gecreëerd, daar help ik graag aan mee.


Leonie Geenen - van Straaten

Leonie Geenen - van Straaten

NalatenschappenMarlies Koster

Marlies Koster

Evenementen & acties
Ik ben bijzonder trots dat ik deel uitmaak van een team met enorm gedreven mensen die samen Support Casper vormen. Of het nu gaat om de acties- en evenementen organisatie, de afdeling fondsenwerving, onderzoekers, artsen, ondersteunend personeel of de vrijwilligers iedereen heeft hart voor deze bijzondere stichting. Met dit team zet ik mij voor de volle 100% in om mensen bewust te maken van deze vorm van kanker en om samen geld op te halen voor het baanbrekende onderzoek van Prof. dr. Casper van Eijck.

Als bestaande therapieën voor patiënten onvoldoende baat hebben, moet je op zoek naar iets nieuws. Met het werven van geld kunnen we prof.dr. Casper van Eijck en zijn team ondersteunen in zijn zoektocht naar een betere behandeling van alvleesklierkanker. Ik draag met mijn kennis en ervaring van fondsenwerving hieraan graag bij. In actie voor een gezonde wereld


Wim Waninge

Wim Waninge

FondsenwervingRein Vehmeijer

Rein Vehmeijer

Penningmeester
Als directeur van Inforay en PPP-Zorg ben ik gericht op het inzichtelijk maken van kwaliteit van leven in de zorg. Ik weet van dichtbij dat bij alvleesklierkanker overleven -in plaats van kwaliteit van leven- de 1e stap is die nog gezet moet worden. Ik werk daar graag aan mee.

Na de diagnose alvleesklierkanker in april 2019 ben ik dankbaar dat ik nog van het leven mag genieten met dank aan de spoedoperatie door professor dokter Casper van Eijck en de dendritische celtherapie die gefinancierd werd door Support Casper. Ik voel mij weer fit en vitaal en zie de toekomst weer rooskleurig tegemoet. Dat gun ik iedereen die deze vreselijke diagnose krijgt. Daarom zet ik mij in voor Support Casper.


Ronald Dullemans

Ronald Dullemans

vrijwilliger acties


Om je de beste ervaring te geven, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.