MedewerkersSjoerd Zwanenburg

Sjoerd Zwanenburg

Directeur
Tijdens mijn loopbaan in het bedrijfsleven wilde ik altijd al graag voor een goed doel gaan werken. Met veel enthousiasme ben ik in februari 2016 aan het werk gegaan voor onze stichting en is het een extra motivatie om dit voor het werk van Casper van Eijck en zijn team te mogen doen.

In 1998 kreeg mijn grootmoeder de diagnose “alvleesklierkanker”. Ze gaven haar nog 3 maanden. “Dat zullen we nog wel eens zien” was haar antwoord. Het werden er 14. Zij heeft gevochten voor meer tijd. Nu ga ik me inzetten zodat anderen hopelijk meer tijd krijgen.


Silvia Wolfert

Silvia Wolfert

Vrijwilligers en publieksacties coördinatorHella Huijsers

Hella Huijsers

Secretariaat
Graag wil ik mij inzetten voor dit mooie goede doel, dat met de Support Casper campagne op zeer "eigen" wijze actie voert en aandacht vraagt voor het onderzoek van Casper van Eijck en zijn multidisciplinaire team. Deze mentaliteit van actievoeren en werken past bij mij. Samen met fijne collega's aanpakken en doorzetten om de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker en andere vormen van agressieve kanker te verbeteren. Daar ga ik voor.

Het geeft veel energie om te werken voor een alternatieve behandelmethode tegen alvleesklierkanker. Momenteel moeten nog dagelijks mensen aanhoren dat er helaas niets voor hen kan worden gedaan. Gelukkig gaat de ontwikkeling van de viro-immuno therapie van Casper en zijn team in volle vaart. Dit alles dankzij de opbrengst van heel veel mooie initiatieven.


Evalien Timmers

Evalien Timmers

Event managerClaire Heerkens

Claire Heerkens

Communicatie & PR
De enorme bevlogenheid en de drive van Prof. dr. Casper van Eijck en het voltallige team artsen, onderzoekers en collega's werkt aanstekelijk. Ik zet mij dan ook graag in om de boodschap dat het mogelijk is om de verwoestende werking van alvleesklierkanker een halt toe te roepen, goed over het voetlicht te brengen. Met altijd als doel mensen bewust te maken van deze ernstige vorm van kanker én geld in te zamelen voor baanbrekende behandelmethoden.

Alvleesklierkanker is de op één na dodelijkste vorm van kanker. Hier moet verandering in komen. En dat is mogelijk! Daarom lever ik met alle plezier een bijdrage aan Support Casper, op mijn manier, met mijn expertise, met hart en ziel. Jij ook?


Danielle Faas

Danielle Faas

Communicatie & PRLinda Alonso

Linda Alonso

PA van Prof. dr. Casper van Eijck
De gedrevenheid van de wetenschappelijk onderzoekers, de medewerkers van Support Casper en niet te vergeten prof. Casper van Eijck zelf, motiveert en inspireert mij enorm. Zoveel inzet om deze verschrikkelijke ziekte te voorkomen en te bestrijden, geeft mij ontzettend veel energie om vanuit mijn rol als Personal Assistant van Casper van Eijck dit mede mogelijk te maken.

Door onderzoek worden mogelijkheden gecreëerd, daar help ik graag aan mee.”


Leonie Geenen van Straaten

Leonie Geenen van Straaten

Legal en nalatenschappenMarlies Koster

Marlies Koster

Acties & evenementen, algemene zaken
Ik ben bijzonder trots dat ik deel uitmaak van een team met enorm gedreven mensen die samen Support Casper vormen. Of het nu gaat om de acties- en evenementen organisatie, de afdeling fondsenwerving, onderzoekers, artsen, ondersteunend personeel of de vrijwilligers iedereen heeft hart voor deze bijzondere stichting. Met dit team zet ik mij voor de volle 100% in om mensen bewust te maken van deze vorm van kanker en om samen geld op te halen voor het baanbrekende onderzoek van Prof. dr. Casper van Eijck.

Het is prachtig om te zien hoe betrokken het team van Support Casper is! Mooi om daar onderdeel van te kunnen en mogen zijn. Ik hoop heel veel mooie evenementen te mogen organiseren met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek!


Jeanet van Dam

Jeanet van DamWim Waninge

Wim Waninge

Fondsenwerving
'Als bestaande therapieën voor patiënten onvoldoende baat hebben, moet je op zoek naar iets nieuws. Met het werven van geld kunnen we prof.dr. Casper van Eijck en zijn team ondersteunen in zijn zoektocht naar een betere behandeling van alvleesklierkanker. Ik draag met mijn kennis en ervaring van fondsenwerving hieraan graag bij. In actie voor een gezonde wereld'