Raad van ToezichtRobert den Brave

Robert den Brave

Voorzitter en oprichter van de Stichting
Ik huldig het principe: "don’t take no for an answer" en dat is ook de motivatie geweest om deze Stichting op te richten. Mijn vrouw is op 56-jarige leeftijd overleden en mijn kinderen en ik stonden machteloos. Dat moet en kan anders voor toekomstige patiënten.

Beide ouders heb ik aan kanker verloren, mijn vader aan alvleesklierkanker. Elk initiatief om deze vreselijke ziekte beter te kunnen behandelen of zelfs te genezen geeft mij ongelooflijk veel energie. Blij dat ik als onderdeel van een fantastisch team kan terugvechten in plaats van me er bij neer te leggen.


Sytso Boonstra

Sytso Boonstra

LidStef Kranendijk

Stef Kranendijk

Lid
Van dichtbij en in toenemende mate heb ik dierbaren om mij heen het onderspit zien delven tegen alvleesklierkanker. Er is urgentie geboden voor het ontwikkelen van een therapie die werkt. Daar zet ik me als duurzaam en sociaal ondernemer graag voor in.

Toen mijn moeder in 1997 op een te jonge leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker overleed, realiseerde ik mij niet dat een effectieve therapie nog zo lang op zich zou laten wachten. Met onze Stichting zijn we in staat het verschil te maken.


Rob Vismans

Rob Vismans

LidClaudia Verhagen

Claudia Verhagen

Lid
Mijn moeder is overleden aan alvleesklierkanker en ik heb mij toendertijd moeten neerleggen bij een ziekteproces zonder hoop. Als onderzoeker (voorheen in de immunologie en nu in de publieke gezondheid) zet ik mij heel graag in voor de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker die innovatief onderzoek naar alvleesklierkanker mogelijk maakt.