Raad van ToezichtMiriam Hoekstra - van der Deen

Miriam Hoekstra - van der Deen

Voorzitter
Ik vind het een eer om een bijdrage te mogen leveren aan dit mooie initiatief. Als ik íéts heb geleerd in mijn carrière, dan is het wel dat het de mensen zijn die het werk bijzonder maken en wat dat betreft zit het bij Support Casper helemaal goed. Wat een team en wat een passie!

Beide ouders heb ik aan kanker verloren, mijn vader aan alvleesklierkanker. Elk initiatief om deze vreselijke ziekte beter te kunnen behandelen of zelfs te genezen geeft mij ongelooflijk veel energie. Blij dat ik als onderdeel van een fantastisch team kan terugvechten in plaats van me er bij neer te leggen.


Sytso Boonstra

Sytso Boonstra

LidStef Kranendijk

Stef Kranendijk

Lid
Van dichtbij en in toenemende mate heb ik dierbaren om mij heen het onderspit zien delven tegen alvleesklierkanker. Er is urgentie geboden voor het ontwikkelen van een therapie die werkt. Daar zet ik me als duurzaam en sociaal ondernemer graag voor in.

Toen mijn moeder in 1997 op een te jonge leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker overleed, realiseerde ik mij niet dat een effectieve therapie nog zo lang op zich zou laten wachten. Met onze Stichting zijn we in staat het verschil te maken.


Rob Vismans

Rob Vismans

Lid