Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

Steun van alle kanten

Het is hartverwarmend om te zien dat zoveel bekende gezichten hun bekendheid willen inzetten voor Casper en zijn team. Dat helpt enorm om de campagne zichtbaar te maken bij het grote publiek. Wat we van te voren niet hadden bedacht is dat ook veel patiënten en hun familie en vrienden zich zijn gaan inzetten voor de campagne.

Alvleesklierkanker was tot voor kort nauwelijks bekend in grote kring terwijl het wel veel mensen treft. Met de Support Casper campagne is daar verandering in gekomen. De campagne blijkt niet alleen een middel te zijn om veel geld in te zamelen voor nieuwe behandelmethoden, maar ook een platform om verhalen te delen; iets waar veel behoefte aan is.