Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

Casper is bereid tegen de stroom in te zwemmen zodat hij levens kan redden. Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop hij dat doet.

- Mark van Eeuwen -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Persoonlijke verhalen

Iedereen die in zijn directe omgeving te maken krijgt met alvleesklierkanker weet hoe slopend de ziekte is en met welke snelheid het proces zich voltrekt. Er lijkt vaak nauwelijks tijd om stil te staan bij de impact die de ziekte heeft op de patiënt en op de directe omgeving. Met het delen van de verhalen van patiënten en hun naasten hopen we bij te kunnen dragen aan de erkenning van het leed.

Binnenkort op deze pagina de eerste verhalen. U kunt u ook alvast kijken op www.lwhfoundation.com. Dat is de Living With Hope Foundation, die een aantal jaren geleden is opgericht om informatie en inspiratie te geven aan mensen met alvleesklierkanker en hun dierbaren. En neem vooral contact met ons op als u ook een verhaal -liefst met foto- wilt delen.