Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

1e SWPCC congres 2019


‘Multidisciplinaire behandeling van het pancreascarcinoom: binnen EN buiten het ziekenhuis’


Op donderdag 7 februari 2019 organiseert de South West Pancreatic Cancer Care (SWPCC) het eerste SWPCC congres in stadion De Kuip. De SWPCC is vier jaar geleden opgericht als regionale samenwerking tussen het Erasmus Medisch Centrum, het Leids Universitair Medisch Centrum, het Maasstad Ziekenhuis en het Reinier de Graaf Gasthuis. Dit congres is bedoeld voor alle zorgverleners die zorgdragen voor patiënten met alvleesklierkanker. Het multidisciplinaire team wordt in toenemende mate belangrijk in de gezondheidszorg, in het bijzonder ook voor de behandeling van patiënten met alvleesklierkanker. Tijdens dit congres willen we de zorg rondom patiënten met alvleesklierkanker op een praktische en multidisciplinaire wijze belichten met daarbij ook de centrale rol van de huisarts. Op deze manier hopen we dat zorgverleners meer grip krijgen op de dagelijkse praktijk van de zorg voor patiënten met alvleesklierkanker.

Download de pdf

Datum:
7 februari 2019.

Locatie:
Perscentrum, Stadion de Kuip, Rotterdam

Programma:
van 09:30 uur tot 17:45 uur

Doelgroep:
Patiëntenverenigingen, huisartsen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, diëtisten, chirurgen, MDL-artsen, oncologen, radiotherapeuten, pathologen en radiologen en alle geïnteresseerden en andere collega’s die zorgdragen voor patiënten met alvleesklierkanker.

Accreditatie:
Is aangevraagd.

Kosten:
Gratis.


Inschrijfformulier

Beroepsgroep niet in de lijst?