Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Speel voor Support Casper mee bij de Vriendenloterij

Koop nu een lot bij de Vriendenloterij voor € 13,50 per trekking en steun hiermee het onderzoek naar betere behandelmethoden bij Alvleesklierkanker. Op deze wijze steunt de Vriendenloterij goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen.

De helft van deze lotprijs gaat naar het onderzoek van Support Casper. Ieder jaar zijn er 14 trekkingen en op die manier ontvangt Support Casper € 94,50 per jaar per lot.

Bij de Vriendenloterij is uw lotnummer uw telefoonnummer.

Indien u al meespeelt bij de Vriendenloterij met een lot en u uw lot is nog niet gekoppeld aan een goed doel of vereniging, dan kunt u kosteloos uw lot laten omzetten voor Stichting Overleven met Alvleesklierkanker via 0900-3001400.

Speel mee voor Support Casper!

Vriendenloterij