Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Bijdragen kan op vele manieren

Sinds de start van Support Casper hebben we ontdekt dat veel mensen niet alleen geld willen geven, maar ook echt iets willen doen. Van bedrijven die willen sponsoren tot patiënten, familieleden, vrienden en nabestaanden die iets willen organiseren. Vaak omdat ze van dichtbij hebben meegemaakt dat de diagnose 'alvleesklierkanker' je wereld in één klap verandert.

In de meeste gevallen is het perspectief buitengewoon somber en hoewel het een schrale troost is, merken wij dat de oprichting van onze Stichting veel patiënten, familie en nabestaanden een gezamenlijk doel geeft. Een manier om toch iets te doen en bij te dragen aan een beter perspectief voor toekomstige patiënten.