Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Bedrijfssponsoring

Als u met uw bedrijf supporter van Casper wilt zijn, dan is bedrijfssponsoring zeker mogelijk. Een manier om te laten zien aan uw leveranciers, klanten en opdrachtgevers dat u gelooft in de aanpak van Casper en zijn team; durven denken buiten de gebaande paden om zodoende tot oplossingen te komen die er toe doen. In dit geval door mensen met alvleesklierkanker weer perspectief geven via de ontwikkeling van innovatieve behandelmethoden. Er zijn diverse mogelijkheden om als bedrijf supporter te worden van Casper. Op incidentele basis kan dat door Support Casper als goed doel te verbinden aan een evenement dat u zelf organiseert of waaraan u met uw bedrijf deelneemt.

The Dutch 750

Drie dagen lang met honderden sportievelingen 750 kilometer fietsen door het prachtige Gelderse landschap, samen voor een ander, dát is waar het bij The Dutch 750 om draait. Met elkaar een mooi bedrag bij elkaar trappen voor Support Casper en Make-A-Wish. Ieder team, bestaande uit 1 tot maximaal 6 personen, zamelt hiervoor een bedrag van minimaal 5.000,- euro in.
Logo The Dutch 750

Marathon

Tijdens de Rotterdam Marathon lopen zo’n 100 hardlopers in een oranje shirt met Casper Runners erop. Een initiatief van Xander van Iperen.
Met het thema: “Run, Connect & Collect” wist hij deze 100 hardlopers te verbinden aan Support Casper.
De hardloopploeg ging begeleid trainen, leerden elkaar verder kennen en delen de ambitie om zoveel mogelijk geld voor het onderzoek naar alvleesklierkanker op te halen.
Zelfs Burgemeester Aboutaleb nam een shirt van de Casper Runners in ontvangst en wenste hen hoogstpersoonlijk heel veel succes.

AM Driving Business Gala

Tijdens het Automobiel Management Gala stond de vraag ‘What’s your drive’ centraal. In Het Hart van Holland werd een stijlvolle dineravond georganiseerd voor 300 genodigden uit de autobranche.
Sanne Staarink nam een interview af met onze prof. dr. Casper van Eijck. Tussen de gangen door was er een veiling met bijzondere items waarvan de opbrengst naar Support Casper ging. Dit leverde ruim € 20.000 voor het onderzoek op en een heel mooie uiting van maatschappelijke betrokkenheid voor de automobiel industrie.

Promotie-en campagnemateriaal

Wij helpen bij uw eigen evenementen graag met ondersteunend promotie-en campagnemateriaal, zoals banners en flyers met informatie. Daarnaast organiseren we als stichting ook een paar eigen evenementen per jaar, zoals een golftoernooi en een groot voetbalgala en daarnaast is er een Suppor Casper Business Club. Daarvoor zoeken we (ook) nog sponsoren, zodat we het geld dat via donaties binnenkomt ook echt kunnen gebruiken voor het goede doel. Sponsoren kan ook in natura. Zo zijn we ontzettend blij met het boekhoudprogramma van Yuki dat we mogen gebruiken, en worden alle reclame uitingen geheel belangenloos ontworpen door reclamebureau The Crazy Ones. De inzet van professionele mensen is een andere sponsormogelijkheid, zoals een PR/Marketing medewerker of fondsenwerver.

Als u gericht het onderzoek van prof. Dr. Casper van Eijck en zijn team wilt steunen kunt u ervoor kiezen om één van de onderzoeksstappen te sponsoren. Door het CBF is onze Stichting gekwalificeerd als ‘goede doelen organisatie’ en we zijn in het bezit van de ANBI-status. Daarmee kunt u fiscaal tegen zeer gunstige voorwaarden uw bijdrage leveren. We gaan graag in gesprek met u om de mogelijkheden te bespreken. Neemt u vooral contact op met ons om uw belangstelling kenbaar te maken zodat we samen kunnen kijken naar de meest optimale bijdrage. Of download de uitgebreide brochure waarin alles is te lezen over het onderzoek en de stappen die inmiddels gezet zijn.

Download de brochure