Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Casper is bereid tegen de stroom in te zwemmen zodat hij levens kan redden. Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop hij dat doet.

- Mark van Eeuwen -

Business Club

Draagt u Prof. dr. Casper van Eijck en zijn team ook een warm hart toe?
Word lid van onze Support Casper Business Club voor 500,- euro per jaar. U steunt daarmee het onderzoek naar betere behandelmethoden van alvleesklierkanker.

Naast het informeren over de status van het onderzoek naar innovatieve behandelmethoden van alvleesklierkanker door Prof. dr. Casper van Eijck en zijn onderzoeksteam, zijn de business club bijeenkomsten ook bedoeld voor een gezellig (zakelijk) samenzijn. Op de website onder het kopje verantwoording kunt u ons meerjarenplan en jaarverslag 2017 inzien.

Op 15 november jl. heeft de derde Support Casper Business Club bijeenkomst plaatsgevonden bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, een samenwerkingspartner van onze stichting. De bijeenkomst is bijzonder goed bezocht door onze business club leden, partners, donateurs en relaties.

Onder de deskundige leiding van Astrid Joosten vond een terugblik plaats vanaf de oprichting zo’n 3 jaar geleden en er werd ingezoomd op de toekomst. Astrid Joosten interviewde naast Casper van Eijck enkele teamleden die nauw betrokken zijn bij het onderzoek, actievoerende donateurs, sponsoren, samenwerkingspartners en business club leden.

Natuurlijk werd er ook volop aandacht besteed aan het doel van de stichting: een betaalbare behandelmethode van alvleesklierkanker aan te kunnen bieden door o.a. de productie van virussen in eigen hand te houden. Casper van Eijck heeft hiertoe de onderzoeksresultaten tot dusver toegelicht. Er zijn grote stappen gezet in de voortgang naar nieuwe behandelmethoden van alvleesklierkanker.

De enorme hoeveelheid acties, van zowel particulieren als het bedrijfsleven, samen met giften van stichtingen, maken dat onderzoek en het aanstellen van analisten mogelijk is. We zijn alle betrokkenen zeer dankbaar. Ook werd nog eens benadrukt dat het zo bijzonder is dat een jonge stichting in drie jaar tijd meer dan 6 miljoen euro heeft kunnen ophalen door gelden vanuit deze acties en giften. Zoals u mogelijk weet, krijgt Support Casper geen subsidie van overheid c.q. het KWF. Onze stichting kent een lage overhead (weinig personeel in vaste dienst, allen werkzaam vanuit huis, veel vrijwilligers, sponsoren en donateurs), om zoveel mogelijk gelden aan het onderzoek te besteden! Kortom een memorabele middag/avond, die werd afgesloten met een walking dinner.

In het voorjaar van 2019 zal de eerstvolgende bijeenkomst worden gehouden.
De datum met locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt.

Bent u na lezing van bovenstaande geïnteresseerd om lid te worden van ons netwerk en wilt u de volgende business club bijeenkomst bijwonen, dan nodigen wij u uit om lid te worden.
Voor 500,- euro per jaar, jaarlijks opzegbaar, maakt u deel uit van onze business club. Of u kiest voor een 5-jarige schenking, waarmee u automatisch lid bent van onze business club gedurende deze periode.
Uiteraard mag u een introducé meenemen naar de business club bijeenkomsten.
Daarnaast houden wij u via digitale nieuwsbrieven op de hoogte  van ontwikkelingen over onze stichting, het onderzoek en Support Casper evenementen.

U kunt uw interesse kenbaar maken via hella@supportcasper.nl. Hartelijk dank.

Collage Business Club