Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

Business Club

Op 10 april 2019 ontvingen we 100 gasten op de Support Casper Business Club Lenteborrel te Restaurant Langoest in Rotterdam.

Sjoerd Zwanenburg, directeur van Support Casper, heette de gasten welkom, blikte terug op de acties in het afgelopen half jaar en keek vooruit naar het komende half jaar.

Drs. Diba Latifi en Drs Sai Ping Lau, arts-onderzoekers uit het team van Prof. dr. Casper van Eijck, deden een update over het onderzoek. Drs. Latifi heeft met haar collega Dr. Eveline Vietsch ontdekt dat afweercellen met specifieke anti-tumor activiteit aanwezig zijn in de appendix van patiënten met alvleesklierkanker. Dit kan een nieuwe bron zijn voor verbeterde immunotherapie bij deze agressieve tumoren.

Eind 2019 verwacht ze de resultaten van 20 patiënten die meewerken aan dit deel van het onderzoek.

Daarna volgde een indrukwekkend interview met Casper en een patiente die meewerkt aan het onderzoek.

We zijn vervolgens overgestoken om de laatste vlag, van de 35 Support Casper vlaggen, te hijsen op de vlaggenparade van Rotterdam.

Aan het eind van de middag overhandigde Xander van Iperen namens de Casper Runners een cheque t.w.v. maar liefst € 81.000 aan Casper van Eijck. Met 100 hardlopers hebben zij rondom de Rotterdam Marathon dit enorme bedrag opgehaald.

Bekijk de gehele fotoreportage hier.
Bekijk ook de foto's van de najaarsbijeenkomst van de Business Club.

Ook lid worden?

Bent u na lezing van bovenstaande geïnteresseerd om lid te worden van ons netwerk en wilt u de volgende business club bijeenkomst bijwonen, dan nodigen wij u uit om lid te worden.
Voor 500,- euro per jaar, jaarlijks opzegbaar, maakt u deel uit van onze business club. Of u kiest voor een 5-jarige schenking, waarmee u automatisch lid bent van onze business club gedurende deze periode.
Uiteraard mag u een introducé meenemen naar de business club bijeenkomsten.
Daarnaast houden wij u via digitale nieuwsbrieven op de hoogte van ontwikkelingen over onze stichting, het onderzoek en Support Casper evenementen.

U kunt uw interesse kenbaar maken via hella@supportcasper.nl. Hartelijk dank.