Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Casper is bereid tegen de stroom in te zwemmen zodat hij levens kan redden. Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop hij dat doet.

- Mark van Eeuwen -

Business Club

De Support Casper Business Club is opgericht op maandag 15 mei tijdens het Support Casper voetbalgala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Tijdens dit gala hebben 65 nieuwe leden van de business club ieder € 1000 betaald om een achtste analist voor ons onderzoek mogelijk te maken. De Support Casper Business club is een samenwerking tussen Grand Hotel Huis ter Duin en de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. De leden komen minimaal twee keer per jaar bijeen in Huis ter Duin voor een presentatie van een deskundige op medisch- of sportgebied. En natuurlijk om met elkaar te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

De eerste bijeenkomst is donderdag 12 oktober 2017 vanaf 17.00 uur.

Bent u geïnteresseerd in onze Business Club of wilt u uw deelname bevestigen: neem dan graag contact op met Sjoerd Zwanenburg.