Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

Business Club

Twee keer per jaar organiseren we een mooi, intiem evenement voor onze Business Club leden.
Op de Support Casper Business Club bijeenkomsten worden de leden door Prof. dr. Casper van Eijck en andere leden uit het OVIT-team op de hoogte gebracht over de ontwikkelingen omtrent ons onderzoek voor de nieuwe behandelmethode tegen alvleesklierkanker.
De directeur, Sjoerd Zwanenburg, belicht altijd even bijzondere acties en de tussenstand van de opbrengst om het onderzoek te kunnen financieren. Daarnaast komt er een patiënt aan het woord die zijn / haar ervaringen deelt. Keer op keer, bijzondere bijeenkomsten die u bij blijven.

De hoofdsponsor van de Support Casper Business Club is Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, waar wij altijd de laatste bijeenkomst van het jaar organiseren.


Bekijk ook de foto's van de najaarsbijeenkomst van de Business Club.

Ook lid worden?

Bent u na lezing van bovenstaande geïnteresseerd om lid te worden van ons netwerk en wilt u de volgende business club bijeenkomst bijwonen, dan nodigen wij u uit om lid te worden.
Voor 500,- euro per jaar, jaarlijks opzegbaar, maakt u deel uit van onze business club. Of u kiest voor een 5-jarige schenking, waarmee u automatisch lid bent van onze business club gedurende deze periode.
Uiteraard mag u een introducé meenemen naar de business club bijeenkomsten.
Daarnaast houden wij u via digitale nieuwsbrieven op de hoogte van ontwikkelingen over onze stichting, het onderzoek en Support Casper evenementen.

U kunt uw interesse kenbaar maken via hella@supportcasper.nl. Hartelijk dank.