Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Doe een schenking

Als u een goed doel wilt steunen is het sinds kort mogelijk om zonder tussenkomst van een notaris een periodiek schenkingscontract van minimaal 5 jaar af te sluiten tegen zeer gunstige fiscale voorwaarden. Mits dat goede doel de ANBI-status bezit. De Stichting Overleven met Alvleesklierkanker (OAK) heeft deze status, inclusief een eigen RSIN-nummer. Kijk voor alle informatie op de bijgevoegde toelichting.

Onze Stichting heeft de CBF-erkenning voor goede doelen en is in het bezit van de ANBI-status waardoor uw giften fiscaal aftrekbaar zijn. Een meerjarige schenking biedt sinds 1 januari 2015 de meeste voordelen. We helpen u ook graag bij het opstellen van een erfstelling of legaat.

Mocht u niet in staat zijn tot digitaal bankieren dan kunt u uw bijdrage ook overmaken naar: NL 82 INGB 00000 42 000 Tnv Support Casper

Download schenkingsformulier  Download toelichting   Download ANBI verklaring