De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Doe een schenking

Als u een goed doel wilt steunen is het sinds kort mogelijk om zonder tussenkomst van een notaris een periodiek schenkingscontract van minimaal 5 jaar af te sluiten tegen zeer gunstige fiscale voorwaarden. Mits dat goede doel de ANBI-status bezit. De Stichting Overleven met Alvleesklierkanker (OAK) heeft deze status, inclusief een eigen RSIN-nummer. Kijk voor alle informatie op de bijgevoegde toelichting.

Onze Stichting heeft de CBF-erkenning voor goede doelen en is in het bezit van de ANBI-status waardoor uw giften fiscaal aftrekbaar zijn. Een meerjarige schenking biedt sinds 1 januari 2015 de meeste voordelen. We helpen u ook graag bij het opstellen van een erfstelling of legaat.

Mocht u niet in staat zijn tot digitaal bankieren dan kunt u uw bijdrage ook overmaken naar: NL 82 INGB 00000 42 000 Tnv Support Casper

Download schenkingsformulier  Download toelichting   Download ANBI verklaring