De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

Start een actie

Als je als particulier van plan bent een actie te starten, bijvoorbeeld samen met je sportclub, je werk, je school of de buurt, dan horen we dat graag. Het is ook mogelijk om bij een bepaalde gelegenheid te collecteren. Dat moet dan wel een besloten bijeenkomst zijn, anders is er een vergunning nodig. Via onderstaand formulier kun je ons informeren over wat je van plan bent. Daarop kun je onder andere aangeven of je graag bekendheid geeft aan je actie. In dat geval maken we er -na overleg- graag melding van op onze facebookpagina en deze website.

Daarnaast kan je je eigen actiepagina aanmaken op https://www.supportcasper-acties.nl


 


Actiepakket

Om je actie zo breed mogelijk bekend te maken ondersteunen we graag met campagnemateriaal. Zo kunnen we collectebussen, banners en t-shirts voor de duur van de actie ter beschikking stellen. Als je daar behoefte aan hebt, neem dan contact met ons op. Ben je op zoek naar onze logo's dan kun je hier het logo van de stichting dowloaden, en hier het Support Casper logo downloaden.

Materiaal bestellen