Het ziekbed van mijn vader was zo vreselijk kort. Toen ik hoorde over het baanbrekende onderzoek van Casper, wist ik direct dat ik hier mijn steentje aan bij wilde dragen.

- Lars Boele -

Mijn vader heb ik verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik steun Casper zodat andere mensen deze pijn bespaard kan blijven.

- Ellen Hoog -

Bekijk de video 

Nu moet het echt anders! Het lichaam ondersteunen om zelf alvleesklierkanker te verslaan: dat is volgens mij de toekomst.

- Casper van Eijck -

Casper is bereid tegen de stroom in te zwemmen zodat hij levens kan redden. Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop hij dat doet.

- Mark van Eeuwen -

De grootste kwaliteit van Casper is dat hij menselijk met zijn patiënten omgaat.

- René van der Gijp -

Ik ken Casper van mijn tijd bij Feyenoord en ben erg onder de indruk van zijn onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker

- Ronald Koeman -

Ik heb mijn man verloren in zes weken tijd omdat er geen behandeling is die werkt. Casper wil daar verandering in brengen!

- Astrid Joosten -

Bekijk de video 

Webshop

Je kunt mensen in je omgeving laten zien dat je het innovatieve onderzoek van Casper en zijn team steunt door de speciaal ontworpen polo, pin of t-shirt te dragen. Het team van de "The Crazy Ones" heeft voor de campagne belangeloos een logo ontworpen, geïnspireerd op de vorm van de alvleesklier. Een vrij onbekend maar vitaal orgaan waar we niet zonder kunnen. Dit exclusieve logo is ook te verkrijgen als pen of sticker. Allemaal speciaal voor deze campagne gemaakt.

Pen

€ 1,97Bestellen

Speld

€ 4,95Bestellen

Sticker

€ 1,00Bestellen

T-shirt

€ 9,95Bestellen