Steun ons financieel

Jaarlijks krijgen 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen. Helaas neemt dit aantal nog altijd verder toe.

Elke dag overlijden 8 tot 10 personen in Nederland aan de gevolgen van alvleesklierkanker. De ziekte is hiermee de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Help mee dit te voorkomen. Elke donatie, groot of klein, is waardevol. Doneren kan op veel verschillende manieren:

Jouw bijdrage komt goed terecht. Lees hier hoe we het besteden.

Nathalie


Eenmalige donatie Met je eenmalige donatie aan Support Casper draag je bij aan de strijd tegen alvleesklierkanker. Doneer snel en gemakkelijk online via iDeal.

Doneer

Periodieke donatie Wil je de strijd tegen alvleesklierkanker structureel ondersteunen, vul dan ons online donatie formulier in.

Doneer

Via Tikkie Doneer eenmalig een willekeurig bedrag met Tikkie.

Doneer

Bedrijfssponsoring Ook met uw bedrijf kunt u Support Casper sponsoren. Een manier aan uw leveranciers, klanten en opdrachtgevers te laten zien dat u gelooft in de aanpak van Prof. dr. Casper van Eijck en zijn team.

Bedrijfssponsoring

Schenking Het ontwikkelen van nieuwe medicijnen voor de behandeling van alvleesklierkanker kost veel geld. Door ons te steunen met een schenking kunnen er sneller resultaten worden geboekt.

Schenking

Nalatenschap Vindt u het belangrijk dat er ook na uw overlijden doorgewerkt wordt aan innovatieve behandelmethoden van alvleesklierkanker? Dan kunt u Stichting Overleven met Alvleesklierkanker opnemen in uw testament.

Nalatenschap

Om je de beste ervaring te geven, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.