Bedrijfssponsoring

Veranderingen komen van mensen die het verschil kunnen maken, zoals Prof. dr. Casper van Eijck van het Erasmus MC; hoogleraar chirurgie en onderzoeker met 30 jaar expertise op het gebied van alvleesklierkanker. Casper en zijn team werken aan wetenschappelijk onderzoek naar viro-immunotherapie en geloven dat dit gaat helpen om deze agressieve ziekte aan te pakken.

Met uw bedrijf kunt u Support Casper ook sponsoren. Een manier om aan uw leveranciers, klanten en opdrachtgevers te laten zien dat u gelooft in deze nieuwe behandelmethode.

Indien u heel gericht het onderzoek wilt ondersteunen kunt u ervoor kiezen om één van de onderzoekstappen te sponsoren. Door het CBF is onze Stichting gekwalificeerd als ‘goede doelen organisatie’ en we zijn in het bezit van de ANBI-status. Daarmee kunt u fiscaal tegen zeer gunstige voorwaarden uw bijdrage leveren. We gaan graag in gesprek met u om de mogelijkheden te bespreken. Neemt u vooral contact op met ons om uw belangstelling kenbaar te maken zodat we samen kunnen kijken naar de meest optimale bijdrage. In ons meerjarenplan ziet u welke onderzoekstappen nog gerealiseerd moeten worden.

Er zijn diverse mogelijkheden om als bedrijf Support Casper te sponsoren. Zo kunt u op incidentele basis Support Casper als goed doel verbinden aan een evenement dat u zelf organiseert of waaraan u met uw bedrijf deelneemt. Waarbij wij u graag ondersteunen met promotie- en campagnemateriaal, zoals flyers en banners.

Daarnaast organiseren we als stichting ook eigen evenementen, zoals ons jaarlijks terugkerende golftoernooi, een gala en de Support Casper Business Club bijeenkomsten. Ook hiervoor kunnen we sponsors gebruiken, zodat het geld dat we via donaties ontvangen gebruikt kan worden voor het goede doel.

De inzet van professionele mensen behoort tevens tot een sponsormogelijkheid, zoals een Marketing PR medewerker, eventmanager, grafisch ontwerper of fondsenwerver.

Klik hier voor een overzicht van onze huidige partners en sponsoren.

Geïnteresseerd?

Sjoerd Zwanenburg

Sjoerd Zwanenburg helpt u hier graag verder mee.

Om je de beste ervaring te geven, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.