Instructie profielfoto

In november geven we samen zoveel mogelijk zichtbaarheid aan Support Casper. Help je mee? Pas dan je profielfoto een maand lang aan, zodat jouw netwerk ziet dat jij de strijd tegen alvleesklierkanker steunt.

Het aanpassen van je profielfoto is heel eenvoudig. Volg de volgende stappen op de computer, duurt maar een paar minuten:

Stappenplan om zelf je profielfoto aan te passen

  • Download het bestand “Support Casper fotokader”
  • Open het bestand en sla het op onder een eigen gekozen naam
  • Via de optie “invoegen" en dan “afbeeldingen" kies je jouw gewenste profielfoto, klik dan op “invoegen"
  • Ga met de muis op de foto staan, klik op de rechtermuisknop en kies “naar achtergrond"
  • De foto verdwijnt naar achteren en je ziet een zwart kader met acht vierkantjes. Klik NIET op de foto zelf, maar gebruik de muis om met de vierkantjes de foto passend maken. Het geeft niet als een deel van de foto zich buiten het kader bevindt.
  • Als je profielfoto goed is klik je op “archief" en kies je “exporteren". Sla het bestand op met de bestandsindeling JPEG
  • Je bent klaar en kan nu de aangepaste profielfoto gebruiken op je Whatsapp en social mediakanalen.

Let op! Als je met je muis op de foto klikt kan je de foto niet meer aanpassen, omdat deze achter het kader zit. Herhaal de derde stap twee keer en je kan weer schuiven met je profielfoto.

Help het lukt niet!

Lukt het niet om zelf je profielfoto aan te passen? Stuur dan de foto die jij graag wilt gebruiken via email (actie@supportcasper.nl). We sturen je aangepaste profielfoto dan zo snel mogelijk naar je terug, klaar om te gebruiken op je Whatsapp en social media kanalen.

Alvast enorm bedankt voor je steun bij het creëren van meer zichtbaarheid voor Support Casper!profielfoto